Valóban működőképes a káposztaleves diéta és vezethet tartós fogyáshoz?

Tudnunk kell, hogy a diéta során a leadott testtömeg nagy része a vízből és az izomzatból származik. A megengedett élelmiszerek sajnos sosem elegendőek ahhoz, hogy ne éhezzen a diétázó. A szervezet tehát éhezik, ami lassuló anyagcseréhez vezet és ezáltal kevesebb tápanyagot bont le. Viszont, ha jól van összeállítva a diéta, akkor valóban eredményes kezdete lehet egy tartós fogyásnak. káposztaleves diétával nagyon gyorsan és hirtelen lefogyhatunk. De vajon vezethet-e ez a diéta tartós eredményhez?

termeszet

Tudnunk kell, hogy a diéta sok tervezést igényel, hiszen pontosan össze kell állítani, hogy mit is ehetünk. Másrészt gyakori bevásárlásokra van szükség, mivel az a legideálisabb, ha mindennap friss zöldséghez és gyümölcshöz jutunk. A diéta nehézségét az is okozza, hogy a család többi tagja nem követi ezt a rendszert, így értelemszerűen jóval nehezebb lesz nekünk is betartani. Viszont ha kitartóak vagyunk, akkor nem kell aggódnunk.

Fontos, hogy a káposztaleves diétát úgy fogjuk fel, mint a fogyás elindítója, a kúra kezdete. Ne gondoljuk azt, hogy 7 nap alatt varázslatos alakunk lesz. Az nagyon fontos, hogy a diéta befejeztével át kell állnunk egy egészségesebb étrendre és a rendszeres mozgásra, ha azt szeretnénk, hogy az eredmény tartós és látványos legyen. Sokan vonzódnak a rövid távú diétákhoz, mellyel gyorsan lehet fogyni. Ezek azonban nem jelentenek megoldást, ha nem követi azokat hosszú távú étkezési terv. 

Végezetül. Egészséges-e a káposztaleves diéta? A hozzávalókat önmagukban tekintve a káposztaleves diéta egészséges és vitaminokban gazdag. Viszont azt meg kell jegyezni, hogy nem tartalmaz túl sok fehérjét, szénhidrátot és esszenciális zsírokat, ezért hosszútávon nem ajánlott követni. Ha csak egy hétig követjük ezt a diétát, akkor nem okoz hosszú távon problémákat az egészséges embereknél, viszont azoknál, akiknek különleges táplálkozási igényük van (pl. cukorbetegek), keressék fel orvosukat, mielőtt belevágnának ebbe a diétába.

Káposztaleves kapszula ITT

Máriatövis kivonatextra kapszula 80 db BioCo

Máriatövis kivonat extra kapszula 80 db BioCo

Értékes szilimarin hatóanyaggal a máj és az epe egészségének megőrzéséért.

Ár: 4190 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!