A káposztaleves diéta és az italok

A diéta során a fogyasztható italok listája is igen szűkös. Most adunk néhány tanácsot arra vonatkozólag, hogy milyen italokat ajánlott fogyasztani a káposztaleves diéta során.

A hét során mindenfajta alkoholt kerülni kell. Az alkoholok többsége cukrot tartalmaz, amit éppen el akarsz kerülni a diéta során. Ráadásul az italozás gyakran túlevéshez vezet, sőt, aki egyet megiszik, az kettőt, vagy hármet is megiszik, ami már nem kevés mennyiség. Mellőzd ezeket az italokat a héten, tehát se bor, se sör és még gyümölcsös sör se.)

viz

Akkor mit lehet inni? Gyümölcslevet? Gyümölcslevek közül csak a 100%-osak engedélyezettek és az a legjobb, ha mi magunk készítjük el. Ezek az üdítők ne legyenek cukrozva, mert akkor semmi értelme sincs a diétának.

Mi a helyzet a szénsavas ásványvízzel? Ha tehetjük, ezt is mellőzzük. Nemcsak a cukor és az alkohol csökkenti a diéta hatásfokát, hanem a szénsav is. Ráadásul túl sok gyomorsavat csinál, amit egy diéta során érdemes elkerülni.

Akkor mit kellene innom?  Vizet! Esetleg, ha unod a vizet, akkor lehet cukrozatlan tea, édesítetlen feketekávé, vagy a gyümölcsnapokon 100%-os rostoslevek. A 4. napon pedig zsírszegény tej is fogyasztható.

Nem szeretem a sovány tejet. Helyettesíthetem valami mással a 4. napon? Ha nem iszol zsírszegény tejet, akkor kipróbálhatód a zsírmentes szójatejet vagy rizstejet is. Ha egyáltalán nem innál semmiféle tejet, akkor még mindig ott van lehetőségként a 0 %-os joghurt. 

Rakhatok édesítőt a kávémba? Ezen a héten ne. Még ha olyan természetes és egészséges édesítőkről van szó, mint a stevia vagy a nyírfacukor, ezen a héten jobb mellőzni mindenféle cukrot. Ha a teát túl intenzív, akkor használj citromlevet, a kávédba pedig egy kevés zsírszegény tej megengedett.

A mesterséges édesítők sem használhatóak. Egyáltalán nem. Hiszen nem elég, hogy egészségtelenek, egy ilyen diéta során igazán sok kárt képesek csinálni az emésztőrendszerünk teljes területén. A mesterséges édesítőszereket jobb ha nemcsak a diéta során, de egész életünkből mellőzzük.

Káposztaleves kapszula ITT

Máriatövis kivonatextra kapszula 80 db BioCo

Máriatövis kivonat extra kapszula 80 db BioCo

Értékes szilimarin hatóanyaggal a máj és az epe egészségének megőrzéséért.

Ár: 4190 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!