Tanácsok, ötletek

Fáradtnak, levertnek és gyengének érzem magam, közben este nem jön álom a szememre. Ez normális?

A káposztaleves diéta minden emberre máshogyan hat. Bizonyos emberek képesek arra, hogy jól kezeljék a kevés szénhidrát, kevés fehérje tartalmú diétát, mások azonban sajnos nem. Ha a diéta során megvárod, amíg nagyon éhes leszel, akkor ez az egész iszonyatosan nehézzé válik. Ha nagyon nehezen viseled a diétát, akkor vegyél magadhoz egy kevés fehérjét: tojásfehérjét, csirkemellet, szárított magvakat, mert így a tüneteid gyorsan elmúlnak.;

alvas

A harmadik nap után székrekedést tapasztaltam. Ez normális?

Ha bármelyik nap a diéta során ilyet tapasztalsz, akkor igyál több vizet és egyél több levet. Ha a tünetek továbbra is fennállnak, akkor egyél valamit a székrekedést enyhítendő. Ugyanakkor az is lehet, hogy egy kevés séta, egy kis testmozgás is segíthet megoldani a problémát, mivel a mozgás felgyorsítja az anyagcserédet is.

Felpuffadva érzem magam. Bevehetek egy görcsoldót?

Igen. Jellemző, hogy a diéta során puffadást tapasztalunk a sok zöldség miatt. Ha a sok folyadékbevitel ellenére továbbra is puffadást tapasztalt, akkor érdemes bevenned egy tablettát, ami ezt elmulasztja. Nem érdemes addig várni, amíg megfájdul a hasad és órákon át szenvedsz majd.

Tökéletesen követem a diétát. Miért nem fogyok?

Ennek számtalan oka lehet. Először is lehet, hogy túl sok sót vagy fűszert raktál a levesbe. Légy ezekkel óvatos, mert megakadályozzák, hogy eltűnjenek a zsírpárnák. A fogyás lehet, hogy csak később indul be, mivel a szervezet az első néhány napban a vészhelyzetre rendezkedik be. Igyál minél többet, mert így az anyagcsere nem áll le és beindul a fogyás. Vagy mellőzd a zöldségekhez adott vajat. A vaj sok felesleges kalóriát és zsírt tartalmaz. Csak cukrozva szereted a gyümölcsöt? Használj hozzá nyírfacukrot. De jobb, ha mellőzöd a cukrot, amikor csak tudod. A gyümölcslevek teli vannak hozzáadott cukorral, ezért ezeket se árt elhagyni. És a szénsavas ásványvizet is. Meglátod, azonnal beindul a fogyás.

Káposztaleves kapszula ITT

Máriatövis kivonatextra kapszula 80 db BioCo

Máriatövis kivonat extra kapszula 80 db BioCo

Értékes szilimarin hatóanyaggal a máj és az epe egészségének megőrzéséért.

Ár: 4190 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!