A káposztaleves kapszuláról

Ha szeretnél kényelmesen fogyni és könnyen, gyorsan karcsúvá válni, akkor a legjobb, ha a káposztaleves kapszulát választod. Ez egy valóban működő csodaszer. A kapszula csak és kizárólag 100 %-ban természetes anyagokat tartalmaz, így nemcsak a fogyásban segít, de biztosak lehetünk abban is, hogy teljesen egészségesen működik. A káposztaleves kapszulával ráadásul még a szigorú étrendet sem kell követnünk.

lany-dieta

De miért is épp a káposztaleves kapszula? Ez a kapszula a gyomorban szívódik fel és minimális kalóriát jelent a szervezet számára, viszont tartalmazza azokat a létfontosságú ásványi anyagokat, vitaminokat és tápanyagokat, amire a szervezetnek szüksége van. A káposztaleves kapszula tökéletesen beilleszthető egy kiegyensúlyozott étrendbe. A káposztalves kapszula tulajdonképpen a természet fogyasztó tablettája.

Ezekkel a tablettákkal nincs több szigorú diétás módszer.

Napi 2-3 kapszulát érdemes elfogyasztani és fontos, hogy mindig kövessük a gyártó által mellékelt használati utasítás tanácsait is. A kapszulákat étkezés előtt kell bevenni és nagyon sok vizet kell hozzá inni, hogy megfelelően felszívódjon.

Fontos az is, hogy a káposztaleves kapszulát csak kúraszerűen szabad fogyasztani, mivel állandó fogyasztása túlzott fogyáshoz vezethet, ami egészségtelen.

Mit tartalmaznak ezek a kapszulák? Ezek a tabletták zselatinból épülnek fel, káposztakivonatot, vöröshagymaport, sárgarépaport, paradicsomport, pirospaprikaport, zellerport, C-vitamint, niacint, pantoténsavat, folsavat, E-vitamint, B6-vitamint, B2-vitamint, B1-vitamint, biotint, B12-vitamint és magnézium sztearátot tartalmaznak.

Káposztaleves kapszula ITT

Máriatövis kivonatextra kapszula 80 db BioCo

Máriatövis kivonat extra kapszula 80 db BioCo

Értékes szilimarin hatóanyaggal a máj és az epe egészségének megőrzéséért.

Ár: 4190 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!